top of page

ELS LLIBRES

Una vida de ferro fos

ISBN-978-84-947384-4-9

L'Elisenda ha acabat la carrera d'Història i ja ha trobat feina. Ha d'inventariar les màquines i les eines d'una antiga fàbrica, Cal Trepat de Tàrrega. Per fer-ho necessitarà l'ajuda d'antics trebalaldors, especialment del Ton, el veritable protagonista d'aquesta història. 

Una vida de ferro fos és una novel·la històrica inspirada en les entrevistes que es van fer als antics treballadors de la fàbrica per recollir tota la informació necessària per museïtzar la fàbrica.

WhatsApp Image 2021-12-13 at 12.13.50.jpeg
Una aventura al call de Tàrrega

ISBN-978-84-947384-0-1

L'Alba i el Quim van d'excursió al Museu de Tàrrega. Poc s'imaginen les aventures que viuran quan travessin la porteta que hi han trobat. 

Una aventura al call de Tàrrega explica com vivien els jueus targarins el 1348, just quan hi vahaver l'assalt al call. Acompanyats de l'Eloi i la seva gossa eixida, descobriran què menjaven, com és l'alfabet i el calendari hebreu, qui era Moixé Natan...

PORTADA llibre Misteri de la Creu-1.jpg
El misteri de la creu trobada

ISBN-978-84-947384-1-8

L'Alba i el Quim viatgen a la Tàrrega de finals del segle XIV. Allí hauran de recuperar una valuosa Creu que "el tres dits" els ha robat. Els lectors  descobriran com era la vila, des de l'església de Sant Antoni fins al Palau dels Marquesos de la Floresta, tot fent un recorregut per les antigues muralles que l’envoltaven i els seus corresponents portals. També aprendran algunes curiositats com ara que en aquella època els forners ja coïen cócs, o d'on prové la pedregada amb pilotes de plàstic que es fa a la Nit del Tararot.

bottom of page