Featured Posts

Ja tenim aquí la segona edició d'"Una aventura al call de Tàrrega"!

November 2, 2017

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Tàrrega Televisió es fa ressò de la presentació d"Una aventura al call de Tàrrega"

September 20, 2017

 

 

 

 

 

http://www.tarrega.tv/una-novel%C2%B7la-juvenil-narra-els-fets-de-lassalt-al-call-jueu-de-tarrega-el-1348/

 

 La sala del Museu Comarcal on s’exposen les troballes més importants de l’exposició permanent dedicada a l’assalt que va viure la comunitat jueva el 1348 ha acollit aquest dimecres la presentació del llibre “Una aventura al call de Tàrrega” de la periodista Gemma Peris i la il·lustradora Maria Alba Minguell. Es tracta d’una novel·la juvenil protagonitzada per tres joves i un gos que a través d’una aventura coneixen els fets històrics que van desencadenar en aquesta tragèdia que va tenir lloc a la ciutat.

El llibre el publica l’editorial La Calaixera que impulsen les dues autores i forma part de la col·lecció Targa que en un futur volen fer crèixer amb nous volums dedicats a altres fets històrics de la ciutat. La inciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Aquest meterial educatiu arribarà a uns 280 alumnes de la ciutat, a tots els alumnes de sisè de primària i a alguns de segon d’ESO perquè els centres l’han inclòs com a lectura obligatòria dins els seus programes lectius.

La Regidoria de Cultura i el Museu Comarcal de l’Urgell també inclouran l’obra en el seu catàleg de publicacions sobre la història de la ciutat, ara amb un material especialment dedicat al públic jove.

 

 

 

 

 

 

Etiquetas:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2017 EDITORIAL LA CALAIXERA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now