top of page

Tàrrega Televisió es fa ressò de la presentació d"Una aventura al call de Tàrrega"


http://www.tarrega.tv/una-novel%C2%B7la-juvenil-narra-els-fets-de-lassalt-al-call-jueu-de-tarrega-el-1348/

La sala del Museu Comarcal on s’exposen les troballes més importants de l’exposició permanent dedicada a l’assalt que va viure la comunitat jueva el 1348 ha acollit aquest dimecres la presentació del llibre “Una aventura al call de Tàrrega” de la periodista Gemma Peris i la il·lustradora Maria Alba Minguell. Es tracta d’una novel·la juvenil protagonitzada per tres joves i un gos que a través d’una aventura coneixen els fets històrics que van desencadenar en aquesta tragèdia que va tenir lloc a la ciutat.

El llibre el publica l’editorial La Calaixera que impulsen les dues autores i forma part de la col·lecció Targa que en un futur volen fer crèixer amb nous volums dedicats a altres fets històrics de la ciutat. La inciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Aquest meterial educatiu arribarà a uns 280 alumnes de la ciutat, a tots els alumnes de sisè de primària i a alguns de segon d’ESO perquè els centres l’han inclòs com a lectura obligatòria dins els seus programes lectius.

La Regidoria de Cultura i el Museu Comarcal de l’Urgell també inclouran l’obra en el seu catàleg de publicacions sobre la història de la ciutat, ara amb un material especialment dedicat al públic jove.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page